Op deze website treft u informatie aan over verschillende activiteiten van een gevarieerde groep vrijwilligers in Geervliet.

Deze activiteiten zijn nu nog toegespitst op de de locatie van het Sociaal Cultureel Centrum De Haveling

 

 

Tijdens het grandioze Kerst Concert van de Markenburgschool in ons tijdelijke theater "De Haveling", heeft op donderdag 11 december ook de prijsuitreiking vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie van Bernisse plaats gevonden.

Ondanks dat de SGKa was genomineerd als beste vrijwilligersorganisatie hebben we (het bestuur) bij de gemeente Bernisse vooraf aangegeven dat de voorbereidingen en de hulp tijdens Kerstconcert voor ons een iets hogere prioriteit heeft.

Gelukkig zijn er enkele (o.a. SGKa) vrijwilligers getuige geweest van de voor ons zeer positieve uitslag. De Stichting Geervlietse Kern-activiteiten is namelijk uitgeroepen als beste vrijwilligersorganisatie in Bernisse 2014.

het is niet alleen de eerste maar ook gelijk de laatste vrijwilligersprijs van Bernisse, immers we zijn nu gewoon Nissewaard.

 Dus kan het bestuur deze prijs met een gerust hart en met veel trots opdragen aan:

    • alle vrijwilligers van de SGKa
    • alle vrijwilligers en bestuursleden van de Haveling gebruikers
    • en aan de (oud)bestuursleden van de SGKa
    • vanzelfsprekend ook aan alle oud vrijwilligers die betrokken zijn geweest en hebben bijgedragen tot de grote groep die we nu zijn.

Stichting Geervlietse Kern-activiteiten